Logo
Få hotellkänslan hemma med en kimono
30 jul 2019

Få hotellkänslan hemma med en kimono

Post by Redaktionen

Visst är det härligt att svepa in sig i en varm och skön kimono efter ett bad eller en dusch på spa eller hotell. Men varför skulle du inte kunna få uppleva den känslan även hemma? Det måste inte kosta tusentals kronor att skapa en hotellkänsla i sitt eget hem. I den här artikeln kommer vi titta närmare på hur du kan gå tillväga för att med några enkla medel få till en lyxigare känsla i ditt badrum och i ditt hem.

Många drömmer om lyxiga semestrar och att hitta ett sätt att slappna av. Med lite enkla åtgärder kan du få till en mer avslappnad känsla i ditt hem. Det är ett mycket mer ekonomiskt och praktiskt alternativ än att åka på många dyra resor utomlands.

En skön och bekväm kimono

Med en kimono från exempelvis Georg Jensen Damask kan du få till spakänslan hemma. En kimono är som badrock fast lyxigare, tillverkad av frotté och med ett snitt som gör att den passar både kvinnor och män. Du hittar dem oftast på spa, men att ha en hemma är riktigt lyxigt och härligt.

Om du har ett spabad hemma eller en dusch med massagefunktion eller liknande så kan du förstärka känslan ytterligare. Tänk vad härligt att först ta ett bad med sin partner och sedan kliva upp och klä sig med sin kimono. Tillsammans kan ni dricka en drink och äta jordgubbar eller ananas.

Kimonon sjunger långsamhetens lov

Kimonon är ett plagg som hyllar långsamheten och livet. Den skapar en avslappnad känsla hos den som bär den. Dessutom är den enkel att ta av och på sig, vilket ökar bekvämligheten. Följ våra enkla tips här ovan så kommer du säkert kunna få till en riktig hotellkänsla i ditt hem. Då slipper du lägga ut dyra pengar på resor och hotellvistelser.

0 Comments