Logo
Så får du råd med drömresan
15 maj 2019

Så får du råd med drömresan

Post by Redaktionen

Många drömmer om att resa bort, men det är inte alla som har råd. I den här artikeln ska vi tipsa om hur du kan gå tillväga för att få råd med den där drömresan som du har gått och tänkt på så länge. Det finns nämligen några knep man kan använda för att få pengar över till att resa.

Lev billigt och spara pengar

För det första gäller det att försöka leva så billigt som möjligt en period, för att få pengar över som du kan spara. Kanske kan du också investera dessa pengar i fonder eller aktier, men det bygger på att du har grundläggande kunskaper om hur man investerar pengar. Att leva billigt däremot klarar alla av. Det handlar om att cykla eller gå istället för att ta bilen, att handla billigare och enklare mat, att inte köpa så mycket nya kläder, att undvika godis, tidningar och kaffe på stan och andra småutgifter som lätt dränerar ekonomin på sikt. Det handlar också om att se över sina försäkringar och abonnemang och säga upp det som man inte har behov av.

Ta ett SMS-lån

Till sist kan du komplettera dina besparingar med ett SMS-lån. Då ökar du chanserna ytterligare att ha råd med att komma iväg på den där drömresan. Du kan läsa mer om vad du ska tänka på innan du lånar pengar hos vipbanks.se. Där hittar du all information om SMS-lån som du behöver.

Ett annat bra sätt att göra det billigare att resa är att resa tillsammans med andra. Då kan ni dela på boendekostnaderna, vilket brukar vara ett smart alternativ ur ekonomisk synpunkt. Ni kanske till och med kan hyra ett helt hus tillsammans, om ni är 8-10 personer brukar det bli relativt billigt per person. Lycka till med ditt framtida resande!

0 Comments