Logo
Så hittar du den perfekta resväskan
14 aug 2018

Så hittar du den perfekta resväskan

Post by Redaktionen

Vad är den perfekta resväskan? Det finns nog många olika svar på den frågan. Alla har vi olika smak och olika krav på hur vi vill att en resväska ska vara. Så hur hittar du den perfekta resväskan för just dig?

Material

Vad vill du ha för material på din väska? Det finns resväskor i nylon, plast och tyg. Vill du ha en hård resväska eller en mjuk? Besök en butik och titta och känn på de olika väskorna och deras material.

Storlek

Nästa sak att tänka på är hur stor resväska du vill ha. Ska den vara liten och smidig och bara rymma det viktigaste eller ska den vara stor och rymma allt? Eller ska du ha flera mindre väskor? Även här är det smart att besöka en butik och kolla på de olika resväskorna och se hur de ser ut inuti. Det kan vara svårt att bara kolla på en bild och läsa hur många liter en resväska är, då är det bättre att titta i butik på riktigt så du vet på ett ungefär hur stor en resväska är när den rymmer ett visst antal liter. Sen måste du ju inte köpa väskan i butik, utan du kan googla och se vart den är billigast. Och det leder in oss på sista punkten: 

  • pris. Hur mycket pengar vill du spendera på din resväska? Det finns väskor i många olika märken och vissa är dyrare än andra. Vissa resväskor kan kosta dubbelt eller det tredubbla bara för att det är ett speciellt märke. Företaget försvarar priset med att det är riktig kvalitet på deras väskor. De ska vara gjorda i material som tål mycket. En del företag erbjuder till och med livstids garanti på kvaliteten på deras väskor.

    Då är det upp till dig om du vill köpa en dyrare resväska som kanske håller längre eller om du vill köpa en billigare som kanske inte håller lika länge. Sen vet du ju inte om den billigare håller lika länge som den dyrare? 

0 Comments